U-23 Road Series

Nederlandse deelnemende ploegen U23 Road Series bekend


Elf Nederlandse teams nemen in 2021 deel aan de U23 Road Series, de reeks belofenwedstrijden die de KNWU samen met de Belgische wielerbond KBWB op heeft gezet. Daaronder zijn drie continentale ploegen: ABloc (in combinatie met Noord-Holland), Metec-Solarwatt en VolkerWessels Cycling Team (Samen met HSK Trias).

Verder doen WV De Jonge Renner en Amsterdam Racing Academy WPGA mee, net als de volgende combinaties: UWCT Volharding-West Frisia, Limburg-Brabant Zuid-Oost, District Zuid-West, John Deere NWVG-Allinq Krush IJsselstreek, Sensa Kanjers voor Kanjers -Dutch Food valley CT en tenslotte Zuid-Holland-Jan van Arckel-Swabo-Westland WV.

De reeks kende vorig jaar als gevolg van corona maar één wedstrijd. Dat was Brussel-Opwijk waar A Bloc imponeerde en hun renner Lars Loohuis de wedstrijd won. Die wedstrijd is dit jaar juist geschrapt.

Op 27/03 start de reeks vooralsnog met de Wim Hendriks Trofee. Later volgen het H4a Beloften Weekend (8-10/05), de Regiobank Kersenronde (13/05), de GP Color Code Bassenge (30/05), de Omloop Het Nieuwsblad (26/06), de Ronde van Twente (27/06), de Hel van VOerendaal (01/08), de GP Albert Fauville (05/09) en de GP Tombroek (18/09).

 

 

 

 

 

Delen