AGU Clubcompetitie Mannen

Clubcompetitie 2022 definitief ten einde


De KNWU Clubcompetitie zit erop: de standen na de Bergomloop van Simpelveld blijken de eindstanden voor 2022. Na het wegvallen van de slotmanche Omloop van Staverden werd nog gekeken naar de mogelijkheden een vervangende wedstrijd te organiseren, maar inmiddels is door het bestuur van de Stichting Clubcompetitie- in samenspraak met de KNWU en de verenigingen – besloten dat er een punt achter de reeks wordt gezet voor dit jaar.

Dat betekent dat Jelle Johannink van Sensa-Kanjers voor Kanjers definitief het door Natusport gesponsorde eindklassement op zijn naam schreef en dat  Roy Hoogendoorn de door Cyclon gesponsorde trui voor beste jongere mag inlijsten. Zijn ploeg Willebord Wil Vooruit is bovendien eindwinnaar geworden bij de verenigingen.

De Stichting Clubcompetitie feliciteert de eindwinnaars en communiceert binnenkort over  wanneer en waar de feestelijke eindhuldiging gaat plaatsvinden. Voor 2023 worden momenteel constructieve en hoopgevende gesprekken gevoerd met organisatoren van zowel de huidige als eventuele nieuwe wedstrijden.

Delen